Micropizza LCHF & LCHF kladdkaka

Igår provade jag på att göra pizzabotten i micron, det blev förvånansvärt lyckat! 

Recept:

1dl mandelmjöl

1ägg

salt&peppar

Blanda ihop ingredienserna och bred ut på en tallrik. In i Micron i ca 2 minuter. 

Tyvärr glömde jag bort att ta någon bild på det färdiga resultatet, men det blev riktigt gott det med! 

Till efterrätt gjorde vi en LCHF chokladkaka som blev riktigt lyckad den med. 

200gr mörk choklad (70%)

200gr smör

2 ägg

1/2 dl setiva

Vispa ägg och setiva fluffigt. Smält smör och choklad i vattenbad. Blanda sedan ihop allt och häll i en smord ugnssäker form. Grädda i ugnen på 200 grader i ca 6 minuter. Godast blir det om den får stå svalt ett tag. Servera med grädde. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s