Frukostbröd

Eftersom brödet jag bakade igår inte blev någon höjdare direkt så tog jag ett säkert kort nu på morgonen eftersom mitt brödsug fortfarande fanns kvar. Jag gjorde LCHF-”2 minuters nötbröd”

Ingredienser:
1dl mandelmjöl
1 ägg
Lite salt
Lite smält smör

Vispa ägget i en djup tallrik. Tillsätt mandelmjöl, salt, smör och mosa ihop med en gaffel.

 


In i Micron i två minuter  sen är det klart att äta.  Går även att grädda i ugn – då blir det lite godare, men tar förstås längre tid 🙂

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s