Passionsfrukt och Jordgubbspannacotta

Igår åt vi en riktigt god pannacotta istället för födelsedagstårta, den blev riktigt lyckad och alla tyckte den smakade riktigt gott.

4 portioner 

4 dl grädde
1 dl turkisk yoghurt (jag hade i kesella istället)
1/2 tsk vaniljpulver
1/2 dl Icas stevia
2 passionsfrukter
1tsk gelatinpulver (utspätt med 1msk vatten)

Lägg gelantinpulvret i kallt vatten i fem minuter. Blanda vaniljpulver med grädden i en kastrull, låt sjuda i 5 minuter. Ta bort från plattan och smaksätt med sötning, vispa ner yoghurt/kesella, gröp ur 2 passionsfrukter +lägg ner gelantinblandningen. Häll upp i glas och lägg plastfolie ovanpå, ställ kallt i några timmar! Vid servering hacka jordgubbar och pressa lime över.

Grunderna i receptet har jag lånat ifrån Åses blogg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s