Söndagsfrukost LCHF

Dagens frukost blev kesoplättar, med hallon och till det fettkaffe.  

  
Kesoplättar är så himla gott och framförallt enkelt. Man behöver inte äta dem som jag gör, utan man kan även göra dem till små pizzor, eller äta med pålägg – varför inte som dubbelmacka med gott innehåll och smält ost (mums!).

 
4st plättar: mixa 1ägg, 100gr keso, 1/2msk fiberhusk och lite salt. Stek sedan på låg värme (annars kan de vara svåra att vända). 

  
Går utmärkt att göra i förväg och värma upp. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s