Semestern var härlig, men nu är jag tillbaka

Ja, nu har jag haft tre välförtjänta veckor av semester och i morgon är det tillbaka till rutiner och bra kost och träning. Jag riktigt längtar efter att komma tillbaka till rutinerna och jag riktigt längtar efter att lägga all skräpmat bakom mig. Ja, under semestern har jag unnat mig att äta allt jag varit sugen på och det har känts så himla bra, men nu är det rutiner som gäller och jag har framförallt lovat mig själv att inte sluta väga mig. Den här gången är det jag som har kontrollen – inte vågen och jag ser mest fram emot att bli starkare och snyggare än någonsin!
 
Challengen som jag var med i har nu nått sitt slut och jag är så stolt över vad jag har presterat under den. Men min viktresa handlar inte om utmaningen, det handlar om mitt liv. Jag har bevisat för mig själv att jag kan, bara jag tror på mig själv och jag har framförallt övertygat mig själv om att den bästa medicinen mot allt är mina långpromenader. Ja, jag har promenerat så ofta jag har kunnat och emellanåt även joggat, oavsett om jag har varit vid sommarstugan, hos föräldrarna i Leksand eller hemma i Stockholm.
Så folk, på med läppstiftet och era snyggaste träningskläder, sätt på er bästa playlist på telefonen och ge er ut i sommarkvällen (killar ni kan du skippa läppstiftet om ni känner för det) – le och njut av allt det fina som finns i vår natur. Jag själv har blivit helt besatt av att ta fina bilder på mina promenader, mindfulness folk alla snackar om, är kanske just det här, att lapa in allt det vackra som vi får helt gratis.
 
Här får ni se lite utav mina bilder som är tagna nu i sommar. 
 
Stockholm, Djurgården
Stockholm, Djurgården
Stockholm, Gamla Stan
Helsingborg
Leksand, Åkerö

Leksand, Åkerö

Leksand, Åkerö
Leksand, Åkerö
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s